Изписаха Чарли Шийн от болницата

Американският актьор Чарли Шийн, звезда на популярни телевизионни комедии, беше изписан от болницата "Сидърс Синай" и се прибира у дома, съобщи БТА, като се позовава на Асошиейтед прес.

Актьорът ще се върне на снимачната площадка на сериал "Двама мъже и половина" във вторник.

Най-скъпо платеният актьор на американската телевизия беше откаран в четвъртък в болница в Лос Анджелис със силни болки в корема след шумен купон. Твърди се, че на Шийн му се наложило да потърси бърза помощ, след като в дома му било доставено куфарче с "тухлички" кокаин.

Звездата от сериала "Двама мъже и половина" е бил изнесен на носилка от дома си и откаран в спешното отделение на болница "Сидърс Синай". Приятел на Шийн отрече неразположението да е свързано с наркотици и обясни, че актьорът страда от херния. Говорител на звездата също опроверга съобщенията, че Шийн взима кокаин. Този месец името на Шийн попадна във водещите заглавия с твърденията, че си общувал с порно звезди и проститутки в Лас Вегас. Миналия месец влезе в болница след скандал, в който, както се говори, отново имало кокаин, и порноактриса.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини