Наши Ромео и Жулиета стреснаха гръцката полиция

15-годишни Ромео и Жулиета от български произход вдигнаха на крак гръцката полиция, като изчезнаха безследно. След като бяха открити, любовната история завърши с щастлив край.
Няколко дни полицията издирваше изчезнало 15-годишно момиче от България, което живеело с родителите си в Серес, съобщи БНР. Младото момиче напуснало дома и родителите започнали издирване, обърнали се към полицията за помощ. Така се разплита истината за страстна любовна история на двама непълнолетни младежи.

Българският Ромео успял да убеди любимата си, че трябва да се скрият и да вземат живота си в свои ръце. Опитали да се оженят тайно от родителите, което се оказало невъзможно поради липса на документи.
Целият този конспиративен план е създаден в отговор на категоричния отказ на бащата на момичето да приеме нейния избраник за сериозна връзка.

След отвличането, обаче, младите получили благословията на изплашения за детето си баща.

Гръцките медии отделиха почетно място на българската история, която е явно доказателство, че за любовта няма нито граници, нито възраст, нито дори икономическа криза.

В началото на януари същата история се разигра и в Италия, където 16-годишна българка избяга от дома си в Туириянова, провинция Реджо Калабрия и по-късно бе открита от италианската полиция в компанията на 19-годишния си приятел - също българин. Тийнейджърите били задържани от граничната полиция на пристанище Бриндизи, където се готвели да се качат на ферибот за Гърция. Младежът е обвинен в доброволно отвличане на непълнолетна, а девойката е временно предадена на грижите на италианско семейство.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини