Пет години затвор грозят Джунейт.Преглед на регионалния печат

 Искаме министър Цветанов да се извини на семейството ни затова, че очерни сестра ми, каза братът на убитата Невджин Екрем Мустафа вчера на импровизирана пресконференция. Няма логично обяснение за действията на момчето, не вярваме , че то е убиецът,категорични са роднините. Това пише на първа страница „Нов живот”. Близките казват още че не приемат „самопризнанията” на арестувания Джунейт Шефкет.

Вестникът цитира и МВР. Според вътрешното министерство убиецът е 17 годишният младеж.

5000 тютюнджии блокираха Е-80 водещо заглавие в всекидневника.

„Над 10 000 тютюнопроизводители блокираха международния път за Турция” отбелязва във водещата си статия „Арда нюз”. Недоволството си те оформиха в декларация до парламента и правителството. В нея те настояват изкупните цени да достигнат миналогодишните нива и да се осигурят национални доплащания.

Роднини близки,колеги и приятели искат истината за смъртта на Невджин и Енис, отбелязва още всекидневникът. Не пущаше от устата си имената на двете си деца. Тя беше прекрасна майка,истинска съпруга и професионалист в работата си. Работеше перфектно и бързаше да се прибере в работата си,за да бъде при децата си,  споделиха на пресконференция колеги и близки на убитата,подчертава медията.

  Темата за драмата с двойното убийство в Кърджали е водеща и за „Родопи 24х7”.”Енис и Невджин –в гроба, Джуни-зад решетките, Тамер-с опит за самоубийство” е заглавието на първа страница. До 5 години затвор за 17-годишният заподозрян, ако се докаже вината му, сочи медията. Тя разказва подробно за пресконференцията на близките на Джунейт, които заявяват, че министър Цветанов манипулира общественото мнение

  Нашенец в незаконен трафик на животни в Златоград. Търговец от Кърджалийско бе установен от ветеринари и полиция да превозва незаконно животни от област Кърджали в посока Златоград,пише още Родопи „24 х7”.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини