Чакат приемник на Терзиев.Преглед на регионалния печат

„Комисар Тодор Терзиев се пенсионира” е водещото заглавие на „Нов живот”. Според вестника временно изпълняващ длъжността ще бъде заместникът му Иван Иванов.

Медията призовава гражданите на Кърджали да сменят личните си карти защото няма опашки. Около 5000 души ги грози санкция заради това, че не са спазили срокът, в който трябва да си изкарат документи за самоличност.

Почват проверки на домовите книги  в Кърджали, съобщава още всекидневникът.

   Пенсионирането на шефа на полицията комисар Тодор Терзиев е водеща тема за „Арда нюз”. Според медията не са ясни мотивите за оттеглянето на директора на Областната дирекция на МВР. Нахлуването на ченгета в дома на семейство Мустафови и обирът на 10 кг .злато бяха  най-скандалните събития, свързани с местната полиция,отбелязва „Арда нюз”.

   Демократична партия като ДПС не може да задължи никого да бъде член на ръководството й, заявява за вестника областният лидер на Движението Бахри Юмер, по повод оставката на Касим Дал.

  Професор и две дами”взеха” главата на полицейския шеф , твърди на първа страница вестник Родопи войс. Трима бракониерствали в района на Нановица, но комисар Тодор Терзиев ги оставил да си отидат „по живо,по здраво”, пише още вестникът. Според него известен дългогодишен ректор е ловувал незаконно в региона ,но не получил нужната санкция.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини