Шапът уби месарниците, тумби обсаждат „Лидъл” за чужда мръвка

 Тумби кърджалийци обсадиха  „магазина на народа” „Лидъл” през последните два дни. Месото в маркета свършваше още в ранните сутрешни часове. Истинска истерия обхвана хората от града и региона заради шапа. Домакини натоварени с тежки чанти напускаха магазина доволни, че са се докопали до заветната мръвка. Много кърджалийци буквално се презапасяваха с месо, страхувайки се, че болестите по животните могат да се пренесат и върху тях.

Психоза е обхванала и околните общини и хора масово се стичат в „магазина на народа” да пазаруват. Вече се говори на шега че е открита нова автобусна линия Кирково-„Лидъл”.

 Месарниците в Кърджали и региона са в колапс. Проверка на Кърджали бг вести установи,че те просто нямат клиенти и бездействат. Никой не идва от нас да пазарува. Всички отиват в „Лидъл”.Убиха ни бизнеса, споделя Хасан А. Той каза,че шапа е само капака на истерията по „магазина на народа”.

  Възрастна жена наблегна на консервите в „Лидъл”. Тя закупи 6 големи кутии с говеждо, но на касата се оказа,  че те са предназначени за кучета , а не за хора.

Добре се харчат и колбасите. Произведените в Германия салами буквално убиха стандарта „Стара планина”, като хората ги предпочитат и заради качеството и цената.

 След предколедната истерия това е втората вълна на клиенти заляла „Лидъл”. Тогава маркета обяви истинска ценова война с много промоции и буквално принуди останалите вериги и Билла да му игрят по свирката.

Оборотът на магазина надхвърля 5 млн.лв от отварянето му до сега, твърдят търговци на хранителни стоки.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини