Той е зрял. Той е готин. Ами сега?

Едва преди дни сте се запознали. Той е зрял, стабилен. Респектира те и те привлича. Можеш да го уважаваш, да му се нахвърлиш, да се стопиш от погледа му, да мислиш цяла нощ за трапчинката му. Изглежда, че добре върви между вас сега, но как ще продължиш?

1. Каквото и да казва, трябва да си наясно, че желанието му на този етап е само едно. Ако и твоето е същото - давай. Мъж, свикнал на внимание от страна на жените, може да оцени такава искреност. Не му губи времето, а и своето, ако си наясно със себе си. Ако изфалшивиш, ще изчезне с максимална скорост, веднага щом получи секс. Защото ще го получи в крайна сметка.

2. Ако искаш да продължиш, не му показвай истинските си чувства. На този етап не му казвай, че го обичаш. Освен, че може само така да ти се струва, с подобно твърдение олекваш. По-лошо може да стане само ако го питаш дали той те обича. На бас, че ще ти отговори в смисъл, че от много употреба тази дума се е изтъркала и се е обезценила. Ако вярваш  че ще дойде време да си мълвите нежни признания, трябва като начало да запазиш някаква част от личния си живот абсолютно недостъпна за него. Трябва да имаш своята крепост – вечеря с приятели, фитнес, йога, четене, компютър, каквато и да е, но твоя собствена територия. Така де, не се давай веднага и никога – цялата.

3. Да познаеш дали един зрял мъж е рутиниран сваляч е почти невъзможно. Рутинираният може бързо да достигне до сърцето ти, да уцели право в десетката самотната ти душа, да изглежда точно като мъжа на мечтите ти, истинския.  Можеш да научиш истината, обаче, като го запознаеш с много готината си колежка. Един професионален сваляч няма да се въздържи. Каквото и да е, по-добре да не се заблуждаваш.

4. Най-добре е за начало да си в приятелски кръг, когато го срещаш. Ще имаш възможност да размениш някоя дума с него, дори и за по-продължителен разговор. Важното е, е че ще можеш да биеш отбой, ако решиш.

5. Не търси спътник в живота, когато си на дискотека, на море или в заведение. Там всички са повече или по-малко добра компания, с конкретната цел да се позабавляват, знаеш как. Каквото става във Вегас, във Вегас си остава.

6. Не искай непрекъснато скъпи подаръци и супер вечери в заведения. Веднага влизаш в категория „материално момиче”. Ако искаш мъжът да те цени като жена, нека той реши в каква форма да го покаже. Повярвай, за него най-лесно е в материална.

7. Не се оплаквай от бившите си. Освен, че е подло, нали ти си си ги избирала, а и обичала някога, показваш се и неспособна за имаш хубава връзка. И какво да си помисли един зрял мъж, освен че след време може и за него така да говориш.

8. Не се тръшкай, не ставай дребнава. Ако правиш разправии за щяло и нещяло, бързо ще го накараш да мисли как да се махне. Можеш да натякваш до безкрайност на някой от типа „голямо дете”. Тук обаче коментираме как да задържиш готин мъж.

9. Пътят към сърцето на мъжа минавал през стомаха. Е, ако следваш този път, може да стигнеш до сърцето на някой мъж, не на този. В епохата на готовите храни, отличните ресторанти и при положение, че не е проблем да поръчаш нещо по вкуса му, не се върти в кухнята повече от необходимото. Пътят към сърцето му минава през разума. Иначе казано може душата му да е гладна, или да подхраниш фантазията му, интелекта или други гладни негови части. За стомаха му ще се погрижиш лесно. В останалото трябва да си на нивото на неговите очаквания.

10. Внимавай какво ще кажеш. Или колко дълго и подробно ще го казваш. Всъщност казвай каквото и колкото ти хрумне, но внимавай как реагира на приказките ти. Може пък и да забележиш кои теми са му интересни и не се тревожи особено, ако се разсейва от „женски” приказки за готвене, пране или последните достижения на детето ти. Има някакъв шанс да разпуска слушайки това, но по-вероятно е да решиш да си запазиш тези теми за дамското парти с приятелките ти.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини