Всеки мъж иска да ги забие

Чудите се какво се крие в еротичните фантазии на почти всеки мъж. Има точно четири типа жени, които се подвизават там. Сигурни сме, че ако се позамислите, може и да ги отгатнете, но ние мислим да ви спестим това усилие.

Срамежливката. Тя винаги е заобиколена от приятелки и почти никога не можеш да се добереш до нея. Да направи първа крачка е нетипично за нея явление. Ето защо твоят пръв опит да я заговориш трябва да е много добре обмислен. Тя няма да се впечатли от нахакани фрази, нито от изтъркани клишета. Нужно е да проявиш оригиналност и умереност.

Възрастната. Няма мъж, който да не си е представял какво е да си в леглото с някоя поне с 10 години по-голяма дама. Жените на възраст са с повече опит и това ги прави желани. Повечето от тях няма да ти обърнат внимание, но онези, който го направят, определено ще ти разкажат играта.

Златотърсачката. Тя няма да си говори с теб, освен ако нямаш последен модел кола, луксозна къща и дебел портфейл. Обикновено зашеметява със страшно поддържана външност и обиграна тактика как да те изиграе. За всеки мъж, който не разполага с големи финанси, обаче е истински предизвикателство да се опита да я надхитри.

Недостъпната. Почти няма шанс да я имаш. Често е умна, красива и от висока класа. Знае, че може да има, когото си поиска, затова почти никога няма да те удостои с вниманието си. Тя е най-трудна за покоряване, но и най-желана от мъжете. За да я спечелиш е нужна повече от изобретателност. Това не означа, че е невъзможно.

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини