Кметът иска становище за Базара за промишлени стоки

Хасан Азис

Кметът на общината инж.Хасан Азис се срещна с представители на собствениците на помещения в бъдещия Базар за промишлени стоки в района на Пазара на производителите в Кърджали.Обсъждана бе темата за забавянето на строителството на базара. То не може да продължи, докато не се получи писмено становище с резултатите от проверката на Агенция САПАРД, която беше извършена на място преди месеци. Известно е, че проверката не е констатирала нарушения, но това не е потвърдено писмено от агенцията.

По време на срещата се постигна договореност да се проведат срещи в София с народните представители от Кърджалийска област и със Светослав Симеонов, изпълнителен директор на   ДФ”Земеделие” Агенция САПАРД, за да се поиска по-бързо изготвяне на протокола от проверката.

Инж.Азис поиска с писмо среща с г-н Симеонов за 1 декември 2010 г., на която да присъстват представители на собствениците на помещения в Базара за промишлени стоки, представители на „Пазар на производителите” и Общинска администрация-Кърджали. Изграждането на базара е с частни средства.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини