ЦРУ предрича полуавтономен статут за Кърджали

„Градовете Разград и Кърджали ще имат полуавтономен статут и ще приютяват около 60% от жителите с турско самосъзнание.Населението на страната ще бъде около 6,5 млн.души,от тях 3,5 млн.българи;2 млн.роми и 1 млн. с турско самосъзнание.”Това се казва в прогнозен доклад за състоянието на България към 2050 г. Той е публикуван на интернет страницата на Отдела за стратегически анализи за развитието на Източна Европа към ЦРУ.

Според американските аналитици населението на страната след 40 години ще бъде съсредоточено в няколко основни града. За Южна България това са София, Стара Загора, Пловдив,Кърджали и Бургас. В столицата ще живеят  2,4 млн души.

„Селата и по-малките градове ще опустеят напълно. Те ще се превърнат в гета,където ще се настанят номадстващи ромски племена, които ще представляват реална заплаха за мира и спокойствието на страната”,  се казва още в доклада. Според документа тези племена,наброяващи близо 2 милиона души,периодично ще нападат големите градове с цел ограбване и прехрана.Пътуването между отделните градове ще става само с военизирани конвои. Всички българи и мъже и жени,ще са преминали задължително военно обучение по подобие на Израелската армия и ще отбиват наборна военна служба.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини