Звездни съвети за секси снимки

Във времената на Facebook за всяка жена е от критично значение как ще излезе на снимката. Нали могат да я видят хиляди хора, а тя иска да й се възхищават, не да й се присмиват. Ето няколко съвета от професионалистите в тази област – звездите, които ежедневно позират.

Стойте изправени. Това е лесен начин да изглеждате по-слаба на снимката. Изправената стойка ви дава дължина, която седенето на диван не може.

Поставете ръце на ханша. Когато поставите ръцете си от двете страни на най-слабата част от тялото, това ви гарантира грациозност на снимката.

Скръстете крaка при коленете. Вместо да стоите като войник с разкрачени крака, скръстете ги. Това визуално добавя дължина и краси стойката.

Завъртете се леко настрани. Това е лесен начин да смалите размерите си пред камерата. Така няма да сте обърнати право към обектива и ще прикриете част от размерите си.

Флиртувайте с камерата. За да изглеждате секси и мистериозни, си представете, че камерата е някои смугъл красавец, на когото хвърляте горещи погледи. Вземете пример от Ева Мендез, която изглежда зашеметяващо на всяка снимка.

Усмихвайте се! Последната и най-важна тайна да изглеждате секси на снимките е да подарите на обектива една красива широка усмивка. Нека всички видят, че се забавлявате, докато ви снимат. Когато се чувствате добре, няма как да излезете зле в архива.

След звездните съвети, които ви дадохме, по-добре заредете батериите на апарата си и се впуснете във фотосесия, която да вземе дъха на всички в списъка ви с приятели.

Източник: shine.yahoo.com

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини