Предлагат Водното огледало да се казва „Тодор Живков”

Назми Мюмюн

Местни патриоти предлагат Водното огледало в Кърджали да са именува на Тодор Живков. Така щяла да се засвидетелствува признателност към Тато за времето изпълнено с добрини и незапомнено благоустрояване на България. Това съобщи за Кърджали бг вести зам.председателят на БСП в Кърджали и член на Националния съвет на столетницата Назми Мюмюн. Той смята, че това предложение отразява принципността и истинността в партията, която трябва да се осъзнае във всяко населено място и да се приеме от всеки наш съгражданин.

  Ще припомним, че проектът за Водното огледало е от времето на Тодор Живков. Изграждането му бе започнато при управлението на СДС. Той бе довършено от консорциума „Арда-Кърджали” при Тройната коалиция.

Днес управляващите от ГЕРБ проверяват Водното огледало и бавят издаването на акт 16 за неговото приемане. Според народният представител от Коалиция за България Димчо Михалевски проверките не показали никакви нарушения. Качеството на вложения в обекта бетон било много високо. Кампанията на министър Цветанов срещу Водното огледало се спукала като сапунен мехур, твърди Михалевски.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини