Апреските се завръщат

Въпреки че температурите през ноември бяха по-скоро пролетни, отколкото есенни, студеното време идва. Не, че умираме от радост, но какво да се прави – природа. Писнали ви да си купувате ботуши, които продавачката рекламира с думите: "Те са топли и гарантирам, че няма да ви пропуснат сняг", а след първия снеговалеж краката ви да са мокри? Имаме решение за вас. Апреските се завръщат.

Този сезон апреските са супер модерни. Освен, че ще сте в крак с модата, крачетата ви ще са на топло и сухо.

Изглеждат малко грубички и огромни и биха били по-подходящи ако отивате на планина, но според последните тенденции апреските ще се носят и в града.

За съжаление не отиват на всякакъв вид облекло, особено на деловия костюм, освен ако не се преобувате в офиса, разбира се.

Светската лъвица (ако питате нас, по-скоро досада) Парис Хилтън, както и Миша Бартън бяха снимани да носят този тип ботуши. Сигурни сме, че примерът им ще бъде последван от много момичета, а и момчета, защото се предлагат и много готини модели за господа.

Апреските са изработени най-често от кожа, гума и водонепропусклив плат. И тъй като са модерни, то и разнообразието от тях на родния пазар е доста голямо. Има ги в различни цветове, шарки... за всеки по нещо.

Ако решите да се доверите на известните марки, трябва да се сбогувате с поне 100, дори 200 лв. Но се предлагат и по-евтини, които вървят по около 50 лв. Разбира се и качеството е различно.

Сняг пази се! Вече си имам апрески!

Има апрески и със Сваровски...
Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини