Шивачки осъдиха „Булфанко”. Преглед на регионалния печат

775 000 лв. получава областната болница, съобщава на първата си страница всекидневникът „Нов живот”. Вестникът пише, че Националната здравно-осигурителна каса е одобрила делегираните бюджети на здравните заведения в Кърджалийско за ноември. Областният управител Иванка Таушанова е получила уверение от касата, че местните болници ще получат до дни парите.

Пълна мъгла около изкупуването на тютюна е другата водеща тема на всекидневника. ”Сокотаб” раздава чулове, но се чакат инструкции за манипулацията.

Заваряват цилиндри в „Джебел 96” с роботи, пише още медията.

 Два труса люляха Кърджали е водещото заглавие във всекидневникът „Арда нюз”. Хората в града са били събудени от второто земетресение  в Западна Турция, случило се в 4,51 часа. Епицентърът е бил на 26 км. северозападно от Чанаккале.

До дни болниците в Кърджалийско ще получат парите си за ноември съобщава още „Арда нюз”.

Вестникът пише и за поставянето на нови настилки на детските площадки в областния център.

  Шивачки ще разпродават имуществото на „Булфанко”. 94 жени,останали без работа, осъдиха гръцката фирма за над 250 000 лева,пише вестник „Родопи 24х7”. Всяка от работничките е завела отделно дело и го е спечелила.

 Размирният Джебел утихна, учениците отново в час, пише още медията по повод възникналия конфликт в СОУ”Хр.Ботев”, заради уволнена директорка.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини