Селин Дион роди близнаци

Световноизвестната канадска певица Селин Дион роди вчера своите близнаци в болница във Флорида, е съобщил неин представител за списание "Пийпъл", което си е платило първо да узнае новината, предаде Ройтерс.

Четиридесет и две годишната Дион е родила с цезарово сечение две здрави момченца, които ще останат няколко дни в кувьоз, тъй като са се появили на света малко по-рано от термина, посочва "Пийпъл".

Певицата е трябвало да роди другия месец. Момченцата са с тегло 2,55 кг и 2,38 кг, съобщиха от медицинския център "Сейнт Мери" в Уест Палм Бийч. Дион беше приета в болница по-рано този месец по препоръка на лекарите си, за да се предотврати преждевременно раждане на бебетата. "В момента тя си почива и след като се събуди смята да обсъди с близките си имената на децата", посочил представителят й пред списанието.

Двете момчета са заченати след шест опита за оплождане инвитро. Селин Дион и съпругът й Рене Анжелил вече имат едно момче - 9-годишния Рене Шарл. Той също е заченат с метода инвитро.

Селин Дион има пет награди "Грами". Тя е сред певиците с най-големи продажби за всички времена. От албумите й по света са продадени над 200 милиона броя. Б

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини