И ето къде се криел сексапилът

Учените в Сидни явно имат прекалено много свободно време, та постоянно излизат с нови и налудничави проучвания и доказателства.

Последното заключение, което са направили след редица проучвания е, че мъжете се впечатляват повече от ръце, отколкото от крака, дупе или бюст.

Според това изследване, проведено сред доброволци от Китай и Австралия, нежната половинка от човечеството може да впечатли така наречения силен пол с добре оформените си ръце. В този ред на мисли Мадона и Къртни Кокс трябва да бъдат обявени за най-секспапилните жени на всички времена!

Не че Мадона не е секси, напротив. Но в последните години ръцете й са стряскащо релефни и нашарени с огромни, изпъкнали вени. Всеки фитнес маниак би и завидял.

Според учените в Сидни мъжете подсъзнателно забелязвали тялото на жената (и ръцете й, най-вече) и така преценял дали жената е подходяща за него.

Така че, мацки, които решите да се доверите на учените от Сидни, залягайте на фитнеса! Скрипецът е ваш! Впечатлете мъжете със здрави, яки ръце. Така, като си хванете някой няма да му е лесно да ви избяга, Пише yellow.bg. Ние пък ви подготвяме задължителния след такова едно научно прозрение материал с работно заглавие "10 съвета за красиви секси ръце" (HaskovoNET)

Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини