Мир между Вежди и Цвета. Преглед на регионалния печат

„Майка обвини джипито на сина си в убийство” е водещото заглавие на всекидневника „Нов живот”. Разказва се за смъртта на малкия Юсуф, починал след две закъснели операции на перитонит.

Водеща тема е оставката на бившия общински лидер на ГЕРБ в Кирково Валентин Манев. Той напуска партията ,заради разногласия с областния лидер Цвета Караянчева.

Медията пише и за фрапиращи нарушения в театър „Кадрие Лятифова”.

Темата за смъртта на малкия Юсуф е водеща и за всекидневника „Арда нюз”. Вестникът пише на първа страница и за фабрика за фалшиви древни монети, която работела край Кърджали. Отбелязва се и дарителската акция на Областната дирекция на МВР в Кърджали. На деца на загинали полицаи бяха връчени лаптопи.

Водеща тема за медията е проверките на РИОКОЗ на сорлариуми и хотели край Кърджали.

„Нощен разпит:Имате ли роднинство с Лютви Местан?”. Това е водещото заглавие във вестник „Родопи 24 х 7”. В статията се разказва за опитите на служител на областната администрация в Кърджали да разпитва роднини на Себиха Мехмед за евентуалното и роднинство с Лютви Местан.

Другата водеща тема е помиряването на министър Вежди Рашидов и областния лидер на ГЕРБ и народен представител Цвета Караянчева.

Георги Кулов

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини