Кърджалиец обяздва мотор, нацелва дърво

Кърджалиец в христова възраст се опитвал да обяздва мотор без да има книжка. М.Г. на 33 години балансирал  със зор на двуколесното возило, но въпреки това решил да се изперчи на централните улици. На смрачаване подкарал мотора от ул. „Генерал Чернозубов” към бул.”Беломорски” на Кърджали. Той натиснал здраво газта, изпуснал кормилото и се натресъл в първото дърво. Настанен е за лечение в кърджалийската болница с травма на главата. Взета му е кръвна проба.

Млад шофор удари снощи свой връстник и избяга на пътя между селата Фотиново и Бенковски. Инцидентът е станал около 23 часа. П.В./23/ карал товарен „Форд”. Той се опитал да се размине с  неправилно спряло в насрещното платно БМВ с водач Н.К./18/. При маневрата удря 19-годишен пешеходец и му чупи крака. Пострадалият е настанен в кърджалийската болница. Гузните шофьори избягали от мястото на произшествието. Ченгетата обаче бързо ги издирили. Образувано е досъдебно производство.

От мястото на катастрофата избягал и М.И./52/. Той настъпал газта на своя „Ситроен” и нацелил метален стълб в Кърджали. Полицаите го спипали, но той отказал да бъде проверен за алкохол.

Георги КУЛОВ

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини