Домашното порно е ужасен избор

Сексът е игра за двама, разбрали сме отдавна. Като авторка на една от най-провокативните книги по темата обаче, Райън Кийли ни дава няколко предложения да направим тази игра още по-интересна.

Да се върнем към "старите копчета"

Защо не заложите отново на ласките с ръка, чуди се Райън.

"Човек не винаги има сили и енергия за страстен и опасен секс или орална любов. Ръцете обаче наистина знаят как лесно и бързо да задоволят партньора, не се съмнявайте. Доверявайте им се и доста след гимназията!"

Не спирайте

Ако има нещо, което още не сте опитали, не бъдете срамежливи и действайте, съветва Кийли.

"Мъжете мислят постоянно за секс, опитват се да разберат какво искат жените в леглото, обсъждат със старите кучета.

Въпреки това, когато се завърнете от работа, не се нахвърляйте върху приятеля си с боен зов за помощ. Оставете го да си почине и не го карайте да си мисли, че нещо ОПРЕДЕЛЕНО ВИ ЛИПСВА.

Бъдете приятелски настроени и подкрепящи. Уверете го, че сексуалният ви живот е супер, но че май има още нещо, което винаги сте искали да опитате!

Намерете комфорта в себе си

Кийли съветва жените да прекарват повече време голи у дома.

"Дори само да лежите в собственото си легло и да гледате телевизия... Партньорът ви много ще се зарадва, че се чувствате удобно в тялото си и ще ви харесва още повече.

Много често носим дрехи, за да скрием несъвършенствата си, но истината е, че вместо да обърне внимание на целулита по "бедъра ни", той забелязва самия "бедър"...", сигурна е тя.

Едно нещо Райън съветва да не пробвате никога:

"Никога, никога не се записвайте на касета! Домашното порно е ужасен избор. Със сигурност няма да се получи това, което сте очаквали. Дори да не се появите в Интернет, рискът да лъснете някъде е голям...

Айде, започвайте с игрите!

Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини