Голямата осмица - битката предстои!

Осминафиналите на 19-ото световно първенство по футбол са вече история. В ЮАР останаха осем отбора, които ще се опитат да спечелят титлата.

Любителите на футбола вече тръпнат в очакване на четвъртфиналните битки Аржентина – Германия и Бразилия – Холандия. Останалите два сблъсъка са Уругвай – Гана и Испания – Парагвай.

Четири отбора от Стария континент срещу три от Южна Америка и един от Африка, допълва Novsport.

2-и юли, петък

17:00 Бразилия – Холандия

21:30 Уругвай – Гана

3-и юли, събота

17:00 Аржентина – Германия

21:30 Испания – Парагвай

Ето всички двойки за ¼-финалите и потоците до финала:

Привържениците на немския национален отбор вече се успокояват, че техните любимци ще победят Аржентина на 1/4-финала на Мондиала. И това го казва не кой да е, а октопод-оракул!

Невероятният октопод живее в аквариума в немския град Оберхаузен и в последните дни се е превърнал в страхотна атракция, тъй като със 100-процентова успеваемост предвижда резултатите от мачовете на Германия.

Октоподът-оракул позна победите на Бундестима срещу Австралия, Гана и Англия, но и загубата от Сърбия.

Може би се питате, как октоподът показва своите предвиждания? В клетката му, персоналът на аквариума поставя две сандъчета с храна, като в тях са поставени флаговете на двете страни, които участват в мача. И октоподът винаги избира да отиде при сандъчето на печелившата страна.

За следващия мач на Германия, според необичайния оракул резултатът отново ще бъде в полза на Бундестима, който ще отстрани Марадона и компания.

Дали октоподът отново ще познае или предвижданията му са плод на случайността, остава да видим в неделя следобед. За останалите сблъсъци и октоподът и звездите все още мълчат.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини