Малките тенисисти от Момчилград - златни

Тенисистите от Момчилград - и момичета, и момчета, обраха златните купи и медали на републиканското отборно и индивидуално първенство. Състезанието се проведе в навечерието на Деня на детето във Варна. В него участваха повече от 160 състезатели. Момчилградчани сразиха противниците си и демонстриха класа и майсторство. И момичетата, и момчетата стигнаха до върха в отборното първенство. Михаела Димова, Моника Мехмед, Есин Саид и Теодора Йосифова станаха първи сред 36 отбора. Денис Бекир, Виктор Хаджиев и Емрал Вели също грабнаха златните медали. Възпитаниците на Надежда Стоянова, които сега тренира Ахмед Дауд, станаха победители и в индивидуалното първенство, и в състезанието по двойки, съобщи Хасан Ахмед/Ходжата/, председател на Управителния съвет на клуба по тенис на маса "Родопи"в Момчилград.

Есин Саид е първа в индивидуалната надпревара, Моника Мехмед - трета, Михаела Димова - на пето място. Есин Саид и Михаела Димова взеха златото и в първенството по двойки, среброто грабнаха Моника Мехмед и Зарена Коева от "Две могили", Русе.

Момчетата също обраха златото на състезанието по двойки. Златните успехи на учениците на републикансткото първенство за пореден път доказаха качествата на момчилградската шкоила по тенис на маса, коментират местните спортни деятели.

Георги Кулов

 

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини