7-годишният Веселин Игнатов все още е в неизвестност

Полицията продължава издирването на 7-годишния Веселин Димитров Игнатов. Предприети са всички необходими действия, ангажиран е значителен ресурс, постъпилите сигнали от граждани се проверяват своевременно.

Веселин Игнатов е от София, с последен адрес в Нови Искър, в неизвестност от 11.00 часа на 27 април. Той е висок около 130 см, със светлокестенява къса коса. Бил е облечен със синьо шушляково яке, долнище на червен анцунг, сива блуза и обут с бежови обувки. Момчето страда от аутизъм, изглежда по-голямо от възрастта си, но почти не говори.

От пресцентъра на МВР призовават гражданите, които разполагат с информация за детето, да сигнализират на телефони 166, 112, 9820838, 9826034 или в най-близкото районно управление на МВР.

Заедно с родителите и с още над 70 000 човека е създадена група във Фейсбук и всеки ден се пуска информация за него. Според участниците в групата е редно по-често да се пуска информция, със снимка на момченцето, за да може повече хора да го видят и то да бъде намерено по-бързо.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини