Шанс за Бербо - Реал взима Рууни?

Шансовете на Димитър Бербатов да се задържи и затвърди като основен нападател в Манчестър Юнайтед може да се увеличат след появилата се днес новина, че испанският колос Реал Мадрид ще вземе в редиците си през лятото звездата Уейн Рууни.

В плановете на тима влиза и селекционера на английския национален отбор Фабио Капело, пише таблоидът „Сън”.

Според информациите Флорентино Перес е готов да предложи умопомрачителните 150 милиона паунда, за да си осигури услугите на голмайстора на „червените дяволи”, като в допълнение на това ще му плаща нечуваните 250 000 паунда на седмица за срок от 5 години.

Както е известно, „белия балет” е на път да провали поредния си сезон, след като през миналото лято хвърли за нови играчи около 200 милиона евро. Реал за поредна година отпадна на осминафиналите на Шампионската лига, а в Испания нещата също не са никак розови, след като „кралския клуб” бе сразен на два пъти през сезона от кръвния враг Барселона и най-вероятно ще изпусне титлата и в Ла Лига.

Именно заради слабите игри през настоящата кампания в Испания упорито се заговори и за смяна наставника Мануел Пелегрини. Според английския таблоид „кралете” са насочили вниманието си към селекционера на Англия Фабио Капело, който може да акостира на „Сантяго Бернабеу” след края на Мондиал 2010 в ЮАР.

Както е известно, италианският специалист бе начело на „белия балет” през сезон 2006-2007, когато изведе Реал до последната им за момента титла в Примера, но заради слабото представяне в Шампионската лига той бе уволнен в края на кампанията.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини