Шишеяд в двора на „Славейков“

„С удоволствие Ви съобщаваме, че след оценка за изключителното представяне на участниците в инициативата на сдружение BG Бъди активен “ДЕН НА РЕЦИКЛИРАНЕТО 2024”, СУ"П. Р. Славейков", гр. Кърджали, печели титлата “Герой на рециклирането” и получава във вид на дарение един брой  "Шишеяд"® и включване в кампанията ни "Искам да съм полезен... Рециклирай ме!".

С това започва писмото, адресирано до директора на СУ „П. Р. Славейков“ Милко Багдасаров и ръководителя на клуб ЕКО УПКО Янислава Парнарова.

Жълтият шишеяд е вече монтиран до детската площадка в двора на училището. Училището стана „Герой на рециклирането“ благодарение на събраното от всички славейковци количество от 600 килограма пластмасови бутилки и капачки и 100 килограма кенчета.

Координатор и изпълнител на цялата дейност по събирането всяка година е клуб ЕКО УПКО, в който членуват активни гимназисти.

“С поставения "Шишеяд"® се присъединяваме към кампанията на сдружение  BG Бъди активен “Искам да съм полезен… Рециклирай ме!, осъществена с финансовата подкрепа на The Coca - Cola Company", заявяват младите славейковски еколози.

Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини