Трима ранени при катастрофи в Хасковско

Три катастрофи станаха в Хасковска област през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

При две от тях пострадаха трима души. Едната е станала в димитровградското село Добрич, като са ранени водач и пътничка. Снощи в 20 часа на улица „Димитровградска“ в селото, 48-годишен се е движил със „Ситроен“, настигнал е и е блъснал движещо се пред него „Волво“ с водач негов съселянин на 63 г. Вследствие от удара, „Ситроенът“ навлязъл в насрещната лента и е ударил „Фолксваген“ с водач 20-годишен димитровградчанин. От удара са пострадали шофиращият „Ситроена“ и пътуващата във „Волвото“ жена от селото на 69 г. Настанени са в МБАЛ Хасково. Стартирало е досъдебно производство.

Неспиране на знак „стоп“ е довело до друга катастрофа в Любимец. Тази сутрин в 1:10 часа на кръстовището между улиците „Отец Паисий“ и „Ивайловградска“, 25-годишен от варненското село Пчелник е управлявал „Ситроен“ без да спре на знак „стоп“, при което се е ударил във „Фолксваген“ с водач 29-годишен любимчанин. След катастрофата водачът от варненското село е напуснал местопроизшествието. Два часа по-късно е открит в обитаван от него апартамент в Любимец, като пробата му за алкохол е отчела 0,47 промила. Пострадалият водач на „Фолксвагена“ е настанен за лечение в хасковската болница без опасност за живота. Заведено е досъдебно производство.

За третото произшествие Haskovo.net писа вчера, като 69-годишният водач почина след пътния инцидент. Вчера около 9:30 часа на третокласен път от Харманли за Симеоновград мъжът е шофирал „Опел“. На прав участък колата е излязла от пътя вляво, ударила се е в дървета, при което симеоновградчанинът е изхвърчал от автомобила през предното панорамно стъкло. Колата е продължила пътя си, преобърнала се е през платното и се е спряла в дясна канавка. От удара шофьорът е починал на път за болницата. Образувано е досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини