Без правила! Певец без бельо се класира за финала на "Евровизия 2024"

Победителят ще стане ясен на 11 май

„Евровизия“ вече не е просто музикален конкурс, на който изпълнителите показват певческия си талант, но и сцена, на която да изпъкнат с оригинални визии, декор и цялостна творческа концепция.

Сред тазгодишните претенденти, които успяха не само да предизвикат вниманието на зрителите, но и да скандализират мнозина от тях, беше финландецът Windows95man.

В тандем с колегата си Хенри Пииспанен, къдрокосият шоумен изпълни на първия полуфинал парчето No Rules!, като основен акцент в изявата им беше неговото обикаляне по сцената без бельо. Камерите умело прикриваха предната част от тялото на Windows95man, заради което мнозина заподозряха, че той в действителност пее гол.

Екстравагантният изпълнител успя да постигне желания ефект и да предизвика полемика по отношение на визията си, като в края на парчето се видя, че той е сложил бандаж в телесен цвят, с който е прикрил интимните му части. Подобен, с който само преди няколко месеца кеч звездата Джон Сина се появи на наградите „Оскар“.

Не бяха малко коментарите в социалните мрежи, които окуражиха изборът на Windows95man за сценична визия, обявявайки я като своеобразно отмъщение към миналогодишното гласуване за родната му Финландия от страна на журито. Изглежда именно това помогна да мине първия етап на състезанието и да класира родината си за финала на „Евровизия“.

Първите 10 страни, класирали се за финала, са Сърбия, Португалия, Словения, Литва, Украйна, Финландия, Кипър, Хърватия, Ирландия и Люксембург.

Вторият полуфинал е тази вечер и на него ще участват 16 държави, 10, от които ще продължат напред, за да се борят за голямата награда в събота, 11 май.

Източник: http://life.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини