Започнаха снимките на втори сезон на един от най-успешните сериали на Netflix

Въпреки че се оказа доста успешен, имаше период, в който не беше сигурно, че Wednesday ще се сдобие с втори сезон. Е, това вече е в миналото, а екипът на Тим Бъртън вече започва работа по продължението на сериала.

Това показва снимка в официалния профил в Instagram, на която виждаме голяма част от актьорския състав, който ще видим във втори сезон. Там са Джена Ортега, която изпълнява главната роля на Уенсди Адамс, както и Катрин Зита-Джоунс и Луис Гусман, които са съответно Мортиша и Гомес Адамс.

Някои от останалите любимци на публиката също са налице - Ема Майърс, Хънтър Дуън, Джой Съндей. На феновете обаче направи впечатление отсъствието на Пърси Хайнс Уайт, който изпълняваше ролята на Ксавие в първи сезон - едно от двете момчета, с които Уенсди се забърка романтично.

От информацията на Deadline става ясно, че той - и героят му, няма да са част от втория сезон. Дали това има връзка с обвиненията, макар и недоказани, в сексуални посегателства, които се появиха срещу него в социалните медии през 2023 г., не е ясно.

Самият Хайнс Уайт публикува в стори в профила си в Instagram снимката на екипа на втори сезон и написа, че се е забавлявал много по време на снимките на първи сезон на Wednesday и няма търпение да види продължението.

Снимките на Wednesday 2 вече текат в Ирландия, а сред новите лица в сериала ще са Стив Бушеми и Тандиви Нютън. За момента няма обявена премиерна дата.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини