Започват консултациите за определяне съставите на СИК в Димитровград

Консултации с политическите партии и коалиции за определяне на съставите на СИК на територията на община Димитровград, във връзка с произвеждане на избори за членове на Европейски Парламент и за Народно събрание, насрочени за 9 юни 2024г., свиква кметът Иво Димов, информират от местната администрация.

Срещата ще се проведе на 29.04.2024г. /понеделник/ от 16:00ч. в сградата на общинска администрация Димитровград, бул. ”Г.С.Раковски” № 15, Конферентна зала, етаж ІІ.

Съгласно чл.75 от Изборния кодекс, поканата е отправена към ръководствата на парламентарно представените партии и коалиции в 49-то Народно събрание във връзка с провеждане на консултации за определяне на съставите на СИК на територията на община Димитровград. В консултациите могат да участват и други партии и коалиции, които не са парламентарно представени.

На официалния сайт на Община Димитровград -  www.dimitrovgrad.bg е създадена секция ИЗБОРИ, където се публикува актуална информация по организационно-техническата подготовка на предстоящите избори.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини