Славейковци се похвалиха с високи резултати от математическото състезание „Европейско кенгуру“

Изображение 1 от 2

    Възпитаници на ОУ "Пенчо Славейков" от втори, трети и четвърти клас са се представили отлично на Националното математическо състезание "Европейско кенгуру", като са завоювали три първи места в Хасковска област, това се похвалиха от димитровградското школо. Славейковци са се съревновавали със сериозна конкуренция в математическата надпревара и са успели да покажат задълбочените си знания и аналитичното си мислене, което е довело и до добрите резултати.

    С резултат от 78 точки, първи сред второкласниците е класиран Александър Николев Николаев с класен ръководител г-жа Иванка Сусуркова. При третокласниците първото място спечелила Ема Боянова Граматикова със 70 точки и класен ръководител г-жа Галина Христова, а като първенец сред четвъртокласниците в областта се е отличил Мартин Любомиров Дялков със 77 точки и класен ръководител г-жа Красимира Димитрова.

    Достойно се е представил и четвъртокласникът Самуил Станиславов Казаков с класен ръководител г-жа Генка Славова. Със своите 68 точки той дели почетното четвърто място с още 3 деца от областта.
    От екипа на училището с радост споделят, че се гордеят с постиженията на учениците си и поздравяват преподавателите им за отличната подготовка, която са им дали. Високите постижения на учениците в различни области, за поредна година утвърждават ОУ "Пенчо Славейков" като едно от най-престижните в областта, това заявяват от училищната администрация.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини