Трима налетяха на полицаи при проверка на КПП "Чилик" надКърджали

Трима са санкционирани за хулигански действия с глоби, наложени с решение на Районния съд. Група от двама мъже на 19 г., 32 г. и жена на 19 г. реагирала остро при проверка на КПП „Чилик“ на 11 март около 1,30 часа. Тримата се държали агресивно към полицейските служители, извършващи проверката. За нарушение на обществения ред са наложени глоби:  100 лв. на 19-годишния, 200 лв. на 32-годишния и 300 лв. на 19-годишната. Административните наказания са по Указа за борба с дребното хулиганство. 

За кражба на документи и пари от офис в Кърджали за срок до 24 часа в полицейското управление е задържан 51-годишен. Около 15,40 часа вчера мъжът откраднал портмоне с лични документи, банкова карта и около 60 лв. По случая е образувана проверка в РУ-Кърджали, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“.

Проверка за неизплатени издръжки е започната в РУ-Кърджали след подадена жалба. 33-годишен не издължил на малолетното си дете определени по съдебен ред месечни вноски, като натрупаният дълг до момента е в размер на 2750 лв. Сектор „Охранителна полиция“ в управлението продължава работата по случая. По аналогичен случай с постановление на Районната прокуратура  е възложена проверка в РУ-Ардино. 40-годишен не е издължил на непълнолетния си син повече от две месечни вноски, определени по съдебен ред по гражданско дело.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини