Продължават скрининговите прегледи със специалисти от "Майчин дом" в Димитровград

Продължават скрининговите прегледи в Димитровград, които се провеждат със специалисти от най-голямата Акушеро-гинекологична университетска болница в страната "Майчин дом", информират от местната администрация.

Прегледите ще се проведат на 23.03.2024г. (събота),в гинекологичния  кабинет в Медицински център „Шанс” (южен двор на МБАЛ "Св.Екатерина").  Прегледите ще се извършват с предварително записване, като пациентите могат да ползват направления. Прегледите ще бъдат извършени от д-р Николай Гешев, д.м. защитил дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен "Доктор" с научна тема: "Клинико-епидемиологично проучване върху карцинома на ендометриума". Д-р Гешев е специалист по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ "Майчин дом".  Д-р Николай Гешев е специалист по акушерство и гинекология в София с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

За предварително записване телефон: 0897079757

Прегледите  се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом” за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини