Дъждът отново обърка програмата и отложи мачове на Григор и Вики Томова в Индиън Уелс

Програмата на Мастърса в Индиън Уелс бе тотално объркна от дъждът. Той отложи куп мачове както във вчерашния ден, така и тази нощ.

Среда тях са мачовете на Григор Димитров на двойки и двубоят на Вики Томова срещу шампионката от Australian Open за 2020-а София Кенин.

Тази година "Рая на тениса" не е онова слънчево калифорнийско място, което познаваме, защото проливният дъжд води до истински хаос в програмата.

Двубоят на Виктория Томова срещу София Кенин първо бе обявено, че ще започне с 3-4 часа закъснение, но в крайна сметка това не се случи и вероятно той ще бъде поместен в утрешната програма.

По план днес Григор трябваше да играе на двойки с партньора си Дан Еванс, при това срещу доста любопитна двойка, в която участва Александър Зверев.

А утре трябваше да започне участието на Гришо на сингъл, но това няма да се случи, защото мачът, който трябваше да излъчи негов опонент също бе отложен. Това е срещата между французите Уго Грение и Александър Мюлер, която ще се проведе утре.

Иначе днес при мъжете най-любопитният мач бе този на Стан Вавринка, който се изправи срещу Томаш Махач. Трикратният шампион от Шлема проведе тежка двучасова битка на корта, която в крайна сметка загуби с 6:7, 6:4, 2:6.

При дамите също имаше звездни отпадане, в лицето на най-опитната в Тура - Винъс Уилямс, която допусна обрат и загуби с 6:2, 3:6, 0:6 от японката Нао Хибино.

Победи постигнаха пък изявени тенисистки като Каролин Вожняцки, Наоми Осака и Слоун Стивънс.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини