Съвършената жена е... блондинка

Съвършената жена е естествено блондинка с деликатни черти на лицето, светли очи и съблазнителни устни. Съвършеният мъж пък съчетава интелигентното излъчване, хладнокръвието и привидната пренебрежителност на героите от каубойските филми, пише италианският в. "Кориере дела сера", цитиран от БТА.

Да, но подобна идеална дама или идеален господин в действителност няма. Техните ликове всъщност са плод на конкурс на сайта Worth.com, известен с колажите си на базата на снимки на знаменитости. По повод Свети Валентин сайтът беше предложил на своите посетители да дадат идеи за това как ще изглеждат жената и мъжът в мечтите на влюбените. Два дни след празника сайтът обявява резултатите от начинанието.

Според посетителите на сайта идеалната жена съчетава в себе си лицето и косата на канадската манекенка Илайша Кътбърт, носа на Меган Фокс, очите на младата актриса Ивън Рейчъл Уд и устните на актрисата Алексис Бледъл.

Идеалният мъж пък е смесица от четирима красавци. Той има брадичката на покойния Хийт Леджър, носа на Джони Деп, челото на Колин Фарел и очите на Джуд Лоу.

Това обаче не са единствените предложения на посетителите на сайта за привлекателен мъж и жена.

Сред най-запомнящите се е брюнетката, която леко прилича на Анджелина Джоли, но всъщност е едновременно госпожа Брад Пит, Ан Хатауей, Камерън Диас и Чарлийз Терон.

От сливане на снимките на Кармен Електра, Ямила Диас Рахи, Анджелина Джоли и Джесика Алба пък се е получила нова телевизионна звезда, достойна да изпълни роля в "Спасители на плажа".

Съчетание между чертите на Мишел Пфайфър и на Чарлийз Терон променя представите за блондинките.

Една нова Уитни Хюстън се е родила от сливането на чертите на Бионсе, Кристина Агилера, Джей Ло и Анджелина Джоли.

Смесица от чертите на Ема Уотсън, Кристина Агилера, Анджелина Джоли и Скарлет Йохансон пък са дали една доста саможива и дръзка брюнетка.

Резултатът от съчетаване на отличителните лицеви белези на Гуен Стефани, Чарлийз Терон, Хилари Дъф, Алексис Бледъл и Манди Мур е нова Мерилин Монро.

Нова Мадона пък се е получила от обединяването на ликовете на Сиена Милър, Кейт Уинслет, Натали Портман и Кийра Найтли.

Подобрената версия на Холи Бери е плод на смесване на чертите на самата Холи Бери, плюс тези на Меган Фокс, на Кейт Бекинсейл и на госпожа Брад Пит.

Подобрен вариант на Анджелина Джоли пък се получава, когато към нея бъдат добавени черти на Шакира и на Рейчъл Билсън.

Може би най-несполучлив е новият вариант на Мила Йовович, зародил се от съчетаването на ликовете на самата Йовович, на Кейт Бекинсейл, на Кери Ръсел, на Джесика Симпсън, на Синди Крофорд и на Моника Белучи.

Любопитното е, че сред предложенията на посетителите на сайта за идеален мъж има главно такива, които навеждат на мисълта, че леко налудничавото мъжко излъчване не отблъсква жените, а напротив прави един мъж още по-загадъчен в техните очи. Такъв би бил например мъж, съчетаващ чертите на телевизионния лекар доктор Хаус, на филмовия герой Борат, плюс тези на актьорите Никълъс Кейдж и Силвестър Сталоун, или пък на доктор Хаус, Робърт Патинсън, Ейдриън Броуди и Елвис Пресли.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини