Netflix с пореден нов пристрастяващ сериал

Знаем, че един сериал е пристрастяващо добър, когато не можем да откъснем поглед от екрана и пускаме епизод след епизод, докато неусетно сме го изгледали на един дъх.

И Netflix определено имат такива, за които макар че често не се правят големи рекламни кампании, се разчува именно благодарение на отзивите от зрители. А поредният сериал, за който не спират да валят положителни коментари, е One Day.

В главните роли са Амбика Мод и Лео Удол - млади актьори, които все още не са много познати, но за които нищо чудно тепърва да се говори все повече и повече.

Двамата играят току-що завършилите студенти Ем и Декс. Привличането помежду им не може да се отрече, но колкото е силно желанието им да са заедно, толкова нещата все не им се получават.

В крайна сметка двамата се събират, но това се оказва само завръзката. И за да не издаваме целия сюжет, само ще загатнем, че в One Day ги има и драмата, и трагичната загуба, и наркотиците - все често срещани елементи в съвременните драматично-любовни сериали.

Преди всичко, историята е доста емоционално разтърсваща. Като такава я определят и зрителите, споделили мнението си онлайн. Много от тях издават, че са изгледали всички 14 епизода на One Day буквално на един дъх.

Не само отзивите в социалните мрежи обаче са показателни за успеха на новия сериал на Netflix. В Rotten Tomatoes той също се представя доста добре, а именно - с 91% одобрение от критиците и 86% от публиката, пише Unilad.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини