Ейми Уайнхаус между музиката и любовта

След филмите за няколко от големите музикални изпълнители и групи, които излязоха през последните години, беше въпрос на време да видим и историята на Ейми Уайнхаус на голям екран. И преди около година и половина стана ясно, че такава действително ще се снима.

Първо научихме, че в ролята на британската изпълнителка ще влезе Мариса Абела, която тепърва си пробива път в Холивуд. Друго, което вече знаем е, че с режисурата на филма се е заела Сам Тейлър-Джонсън, която пък е известна с работата си по "50 нюанса сиво". Режисьорката е и автор на сценария, заедно с Мат Грийнхал.

Биографичният Back to Black ще се фокусира върху краткия, но изпълнен със страст към музиката живот на соул изпълнителката Ейми Уайнхаус. Тя е носителка на множество награди Грами и има продадени повече от 30 милиона записи по целия свят.

Въпреки успешната си кариера, Уайнхаус води тежка борба с пристрастяването си, а ѝ се налага да се справя и с натрапчивото медийно внимание върху личния ѝ живот. Едва на 27-годишна възраст зависимостите ѝ я погубват.

От новия и първи официален трейлър на филма става ясно, че ще проследим живота на изпълнителката още от ранните ѝ години, пробива ѝ в Лондон и възхода ѝ на световната музикална сцена.

На кадрите в клипа Мариса Абела като младата Ейми Уайнхаус свири на китара. В следващите откъси пък виждаме бъдещия ѝ съпруг Блейк Фийлдър-Сивил, изигран от Джак О"Конъл, както и баща ѝ Мич Уайнхаус, изигран от Еди Марсан. В актьорския състав влизат още Джулиет Коуън като Джанис - майката на Ейми, и Лесли Манвил като баба ѝ Синтия.

Премиерата на Back to Black в Обединеното кралство е на 12 април, а в САЩ - на 17 май, пише The Hollywood Reporter. Все още обаче не е ясно кога точно филмът ще тръгне по кината и у нас.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини