"Фолксваген" блъсна работник на пътя при село Рудина

Три са пътните произшествия вчера в областта. Около 16 часа в село Рудина 43-годишен водач на „Фолксваген“ блъснал 66-годишен работник на пътното платно. Пострадалият бил прегледан в Спешното приемно отделение и освободен. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Само с материални щети са другите две произшествия. Около 9,40 часа по пътя между селата Комунига и Черноочене 28-годишен с товарен „Мерцедес“ загубил контрол над управлението и се ударил в мантинела. Около 15,30 часа на главния път в района на село Пчеларово 62-годишен водач на лек автомобил „Рено“ се блъснал в бетонен бордюр. Не е констатирана употреба на алкохол при двете произшествия. Съставени са актове по ЗДвП.

. Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол. Около 20,30 часа снощи на главния път в района на село Черноочене полицейски служители извършили проверка на лек автомобил „Фиат“, управляван от 47-годишен. Направеният тест за алкохол с техническо средство отчел 1,53 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в управлението. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай в РУ-Кърджали продължават работата по случая.

         Пожари. Шестима огнеборци загасили два пожара вчера. Екип на РСПБЗН-Кърджали потушил горящи отпадъци в коридор на жилищен блок в града след подаден сигнал в 12 часа. Пожарникари от службата в Крумовград загасили горящ комин на жилищен блок около 21 часа снощи.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини