Полицаи от Момчилград разкриха за часове кражба на 2000 лева

. Полицаи от РУ-Момчилград разкриха за часове кражба на 2000 лв. Сигналът за изчезнал портфейл, оставен върху автомобил, e подаден вчера сутринта. В хода на започналата проверка полицейските служители стигнали до извършителя – 74-годишен жител на града. Портфейлът с парите e намерен и иззет. Съпричастният към деянието е задържан за срок до 24 часа в управлението. Група „Криминална полиция“ продължава работата по случая.

         Проверка за подадена декларация с невярно съдържание е започната в РУ-Момчилград. 51-годишна заявила писмено, че лек автомобил „Ауди“, нейна собственост, е бил управляван от 76-годишен мъж по повод издаден електронен фиш за превишена скорост. При справка със снимковия материал е било установено, че водачът на автомобила е жена. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая с оглед на чл.313, ал.1 от Наказателния кодекс за потвърдена неистина в писмена декларация.

         Проверка за отправени заплахи е образувана в РУ-Момчилград след подадена жалба от 70-годишен, че негов връстник, жител на община Момчилград, му се заканил със саморазправа при спор за земя. Група „Криминална полиция“ продължава работата по случая.

          Екип на РСПБЗН-Кърджали отстранил паднало дърво на пътното платно на улица в града след подаден сигнал вчера в 16,50 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини