34-годишен подпали апартамент в Кърджали,задържан е

Полицаи от РУ-Кърджали разкриха палеж на апартамент в града. Сигнал за пожар бил подаден около 23 часа на 28 януари. Изпратеният екип на РСПБЗН-Кърджали заварил да горят предмети в една от стаите на жилището, чиято входна врата била разбита. Огънят бил загасен. Изгорели: мебели, дограма, опушени били около 120 кв. м стени. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед. Образувано е досъдебно производство за палеж. Като съпричастен към деянието е задържан 34-годишен за срок до 24 часа в полицейското управление.

Около 12 часа на 27 януари се запалил комин на жилищна сграда в Кърджали. Екип на РСПБЗН в града загасил огъня. Няма материални загуби. Същия ден горели отпадъци в контейнер вследствие на небрежност при боравене с открит огън. Пожарът е потушен от екип на РСПБЗН-Кърджали. 

Екип на РСПБЗН-Кърджали осигурил достъп в заключено жилище в града след подаден сигнал на 28 януари в 19,20 часа. Обезопасяване с лента на отворена шахта в Кърджали извършил екип на пожарната служба в града след потърсена техническа помощ  на 28 януари около 17 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини