"Златно момче" - нов сръбски сериал по истински случай в HBO Max

Новият сръбски сериал разказва истинската история на Денис Маркович - отличен млад футболист, който губи договора и мениджъра си заради проблемния си характер. Всичките 5 епизода на "Златно момче" са налични в HBO Max от днес.

Историята започва с футболния мениджър Чъки и откритието му Денис, който е изключителен играч. Те имат подписан договор с чуждестранен клуб, но буйният характер на Денис води до предварителното му прекратяване. Чъки пък е пристрастен към хазарта и е пропилял както своите пари, така и тези на протежето си. В резултат трябва да предаде Денис на сръбските мафиоти Сони и Дзони като гаранция.

Какво да очакваме в следващите епизоди:

Епизод 2:
Когато приятелката на Денис разбира, че той ѝ е изневерил, тя го зарязва. Междувременно Сони и Дзони предават своето ново протеже Денис на грижите на бившия престъпник Маки. Съпротивлявайки се на суровите методи на Маки, младият футболист иска отново да е под крилото на Чъки, но той му дава да разбере, че с мафиотите шега не бива. Денис ще трябва да се предаде за добро или за лошо.

Епизод 3:
Сони и Дзони полагат големи усилия, за да осигурят на Денис нов клуб - в края на краищата се очаква хлапето да им донесе много пари. Чъки пък работи върху това да промени значително начина си на живот. А Даяна влиза във връзка с Митич - по-успешен футболист от Денис, който трябва да играе срещу него в мач от първа лига.

Епизод 4:
Денис бавно започва да свиква с ежедневието си. Диана отново проявява интерес към него, а той се разбира с личния си треньор Маки. Когато обаче научава, че Маки е и негов мениджър заедно със Сони и Дзони, той му обръща гръб. Футболният функционер Омер прави всичко възможно да изкупи Денис, за да печели от него, обаче е подценил Сони и Дзони.

Епизод 5:
Маки доброволно се отказва от договора с Денис, а Сони и Дзони също отстъпват пред Омер. Но когато Денис е поканен да подпише с Омер, той вече не е сигурен дали постъпва правилно. Чъки е преодолял зависимостта си към хазарта и започва всичко отначало. Сара и Денис осъзнават, че между тях има нещо повече от приятелство.

Всички епизоди на "Златно момче" са налични в HBO Max. В онлайн стрийминг платформата могат да се открият и други спортни заглавия, вдъхновени от истински истории, като "Футболният ексцентрик", "Възходът на династията "Лейкърс", "Големия Джордж Форман", "По американски".

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини