Велико Минков: Страхувах се, че синът ми е в ръцете на убийци - собствените му майка и баба

Бившият депутат от ПП Велико Минков, който се бори да бъде признат като биологичен баща на бебето на Габриела Славова, написа емоционален пост в социалните мрежи.

"Тези дни се превърнаха и във въртележка от страх, че синът ми е в ръцете на убийци - които, за съжаление, са собствените му майка и баба, после радост, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора, уплаха къде е всъщност и кой се грижи за него и накрая глътка спокойствие, че се оказа в доста по-сигурни ръце, отколкото тези на собствената му майка, Габриела. Иванка Пеева, благодаря ти безкрайно за грижите, които полагаш в момента за моя невръстен син!", написа Велико Минков във Facebook.

Мъжът казва, че ще бъде наистина спокоен, когато грижите за бебето бъдат поверени на него. Той благодари за подкрепата, която е получил от приятели, познати и непознати през изминалите дни.

"Надявам се час по-скоро да възтържествува и справедливостта чрез съда, а моят син да ми бъде поверен, като обещавам да дам всичко от себе си да израсне с по-големия си брат в живота си и да гледаме заедно безброй пъти "Цар Лъв", напомняйки си, че горе от звездите ни гледа един татко лъв...", допълва Минков.

Габриела Славова бе освободена под домашен арест с мотива, че трябва да се грижи за малкото си бебе. Самата тя обаче каза пред NOVA, че не знае къде се намират децата ѝ в момента, говорейки през затворената врата на дома си.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини