Море от черно заля сребристия килим на наградите "Еми"

    Море от черно заля сребристия килим, разстлан за 75-ите награди "Еми", смятани за телевизионния еквивалент на наградите "Оскар", предаде Асошиейтед прес. 

    Сред звездите на шоуто, които бяха заложили на черни тоалети, бяха Айо Едебъри, Присила Пресли и внучката на Елвис Пресли Райли Киоу, Дженифър Кулидж, Лавърн Кокс, Ниси Наш-Бетс. 

    Едебъри, която спечели награда "Еми" за най-добра поддържаща актриса в телевизионна комедия за "Мечката", се появи в черна рокля без презрамки с обемна пола във формата на камбана.

    "Черното често се възприема като безопасен цвят, но една тенденция се очерта тази вечер - решенията в черно усложниха тази идея с акценти върху формата, текстурата или прозрачността. Примери за това бяха Райли Киоу в полупрозрачен "Шанел", Едебъри в нестандартен "Луи Вюитон" и дизайнерката Джена Лайънс, която набляга на прозрачността както само тя умее", каза Вероник Хайланд, автор на модна рубрика за "Ел" и книгата "Дрескод". 

    Ниси Наш-Бетс, отличена като най-добра поддържаща актриса в лимитиран сериал за "Чудовище": Историята на Джефри Дамър", беше заложила изцяло на черно в стил Стария Холивуд. Актрисата носеше прилепнала по тялото кадифена рокля с детайли от сатен, съчетана с кадифени оперни ръкавици.

    Елизабет Дебики, която играе принцеса Даяна в сериала "Короната" също беше заложила на кадифена рокля на "Гучи", но в тъмночервено. Рокля на тази модна къща, но в цвят цитрон, с дълбоко деколте, украсена с пайети и ресни от мъниста, беше изборът на актрисата Джесика Частейн. 

    "Хареса ми съчетанието й с обеци в друг нюанс на зеленото. Приличаше на диско кралица", каза Каси Андерсън, моден директор на "Космополитън". 

    Червеното беше другият открояващ се цвят на церемонията за наградите "Еми" в Лос Анджелис, след като изобилстваше и на отличията "Златен глобус" преди повече от седмица. 

    "Имаме класическо, вампирско, вдъхновяващо червено", каза Маги Кофлин, старши редактор във "Венити феър". 

    Сред звездите, заложили на червеното, беше отличената като най-добра актриса в телевизионна драма за ролята си в "Наследници" Сара Снук. Тя сияеше в рокля на Вивиан Уестууд с леко паднали презрамки и обемна пола на пластове. Суки Уотърхаус, която е в напреднала бременност, носеше отворена отстрани червена рокля на "Валентино". 

    Бившата приятелка на Леонардо ди Каприо - Камила Мороне, премина по сребристия килим в яркочервена рокля с шлейф на "Версаче".

    След като миналото лято розовото заля света благодарение на касоразбивача "Барби", на винтидж рокля в този цвят, дело на "Балмен", се беше спряла актрисата Клеър Дейнс.

    Сред предизвикалите коментари решения беше тъмночервената рокля от намачкан сатен на носителката на приза за най-добра актриса в комедия Куинта Брънсън.

    Модните наблюдатели коментираха одобрително избора на черен костюм с издължено сако на "Луи Вюитон" на Колман Доминго, украсено с брошка на ревера, и на нестандартния и до известна степен рисков черен кадифен костюм с бродерии на Доналд Глоувър, съчетан с балетни обувки.

    Сред мъжете в черно беше и водещият на церемонията Антъни Андерсън, чийто костюм впечатли с пищни флорални мотиви на ръкавите.

    Иса Рей заложи на неутралния цвят - шампанско, и остави перата на тоалета й да говорят сами. "Пернатата" й визия е дело на дизайнерката Памела Роланд. 

    Джена Ортега беше избрала рокля на "Диор" без презрамки в елегантен пастелен десен с апликации на цветя. "Това беше последната рокля, която пробвах. Тя е същинско произведение на изкуството. Буквално стои самостоятелно", сподели актрисата.

    Селена Гомес се появи в друга зашеметяваща рокля на "Оскар де ла Рента" с 450 000 рубинени пайети върху прозрачна основа, гарнирана с едно от най-впечатляващите бижута на вечерта, отбелязва Асошиейтед прес.

    Актрисата от "Белият лотос" Симона Табаско събра погледите с рокля на "Марни" с огромни колажирани графични цветя. 

    Миналогодишните стачки на сценаристите и актьорите в Холивуд забавиха голямата телевизионна вечер, което отприщи модната енергия с висок градус. На церемонията за наградите "Еми" освен изобилие от черно и червено имаше и металически цветове, флорални мотиви и шлейфове. Изводът на наблюдателите беше, че холивудският блясък от старата школа се завръща. 

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини