"Тихият лукс" в маникюра - тенденцията на 2024 г.

"Тихият лукс" се превърна в тенденция, която доби огромна популярност през изминалата година. Тръгнала от начина на обличане на супербогатите в сериала "Наследници", в основата й е идеята за дрехи и аксесоари без видими лога, изработени от качествени и скъпи материи.

И както можеше да се очаква, "тихият лукс" продължава да е актуален и през 2024 г., като можем да го пренесем не само в облеклото, но и в грижата за кожата, грима и дори цялостния ни начин на живот. Избираме да започнем с маникюра.

Като "аксесоар", който можем да сменяме всяка седмица, той ни дава възможност да експериментираме с тенденциите. А тази определено ни е по вкуса и бихме заложили на нея през цялата година.

За да имаме нокти в стил "тих лукс", първо трябва да сме погрижили добре за кожата на ръцете си, а след това да пристъпим към оформянето на изискан, но ненатрапчив маникюр. В случая говорим за такъв с лак в неутрални цветове.

Най-лесният вариант е да изберем бледо бежов или нежнорозов цвят, които ще създадат усещането, че почти не носим лак. Можем да го постигнем и просто с безцветен такъв, но ноктите ни наистина трябва да са оформени и поддържани съвършено.

Приглушен сив или сиво-кафяв цвят нюнас стои елегантно и се комбинира добре с дрехите, които вървят с тенденцията за "тихия лукс" - основно такива в черно, кафяво, сиво, бежово, тъмносиньо и бяло.

Млечнобялото пък е особено подходящо за зимните месеци, когато напомня на снега навън. Бихме избрали полупокривен лак с лек блясък.

Френският маникюр неслучайно се нарича класически - той е подходящ за всяка възраст, всяко време на деня и всеки повод. Както и за всякаква дължина на ноктите.

Отново в палитрата на "тихия люкс" е и маникюр в шоколадово кафяво. Този цвят, заедно с тъмносиньото и бургундско червеното винаги е изглеждал скъп. Освен това е подходящ за съчетаване почти с всичко.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини