Удар между две коли до хотел „Ида”на изхода на Кърджали, пострадаха мъж и жена

 Катастрофа стана между два автомобила на изхода на Кърджали, съобщиха за Кърджали бг вести от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.На място са полицаи и пожарникари.

Оказана е спешна помощ на трима пострадали. Мъж и жена на видима възраст от 50 години са транспортирани с линейки на ЦСМП  до Спешното приемно отделение на МБАЛ”Д-р Атанас Дафовски”. Предстои да бъдат прегледани на скенер, защото са загубили съзнание при сблъсъка. Вероятно ще бъдат оставени за лечение. Това каза директорът на ЦСМП д-р Атанас Митков.

В момента на място е полицейски екип,който изяснява причините за инцидента. На място е и пожарна.

Преди минути от Регионалния пресцентър на МВР излязоха със следното прессъобщение:

В едната лента се пренасочва движението на изхода на Кърджали за Момчилград заради тежко пътнотранспортно произшествие с пострадали. Сигнал за катастрофата е подаден в 15,37 часа. По първоначални данни лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 19-годишен, ударил „Сеат“ с 55-годишна водачка. След сблъсъка сеатът скъсал мантинелата се преобърнал. В болница от екипи на Центъра за спешна помощ са откарани водачката и неин спътник, а по-късно за преглед  в Спешното приемно отделение е бил насочен и 16-годишен пътник от мерцедеса. На мястото на катастрофата са екипи на Пътна полиция, за да регулират движението. Препоръката към водачите е да шофират с повишено внимание. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършва оглед.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини