Бързи производства срещу дрогирани водачи в областта,младок кара БМВ друсан с кокаин

Две бързи производства са образувани за управление на моторни превозни средства след употреба на наркотик и алкохол. Около 20,40 часа в Кърджали полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „БМВ“ с 20-годишен водач. Направеният тест за наркотици отчел положителен резултат за кокаин. Издаден е талон за медицинско изследване, но били отказани проби за химически анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Около 22 часа снощи в Кирково е бил проверен лек автомобил „Рено“, управляван от 45-годишен. Тестът за алкохол с техническо средство отчел 1,79 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но била отказана кръвна проба за анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

          68-годишен с лек автомобил „Ауди“ катастрофирал около 13 часа вчера в село Стремово. Водачът загубил контрол над управлението, колата напуснала платното за движение и се блъснала в паркиран „Мерцедес“. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

     Два са пожарите вчера в областта, без материални загуби. При небрежна работа с огън били запалени отпадъци в Джебел. Екип на пожарната служба в града загасил огъня, преди да достигне до близка сграда. Около 13,30 часа в Кърджали горял комин на къща. Трима пожарникари от службата в града потушили огъня.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини