K.LINA и Братя Аргирови представиха римейк на „Гот е!”

Калина Баткова, по-известна с артистичния си псевдоним K.LINA, представи своя най-нов проект – завладяващия римейк на класиката „Гот е!”, в колаборация с нейните създатели – Братя Аргирови.

Идеята за този интересен съвместен проект възниква миналото лято по време на концерт на Братя Аргирови в Пловдив, където К.LINA остава впечатлена от въздействието на музиката на двамата върху различните поколения в публиката. Именно това вдъхновение подтиква певицата да инициира съвместна работа върху римейк на хитовия сингъл и, с огромно желание и доверие от страна на музикалния дует, песента е пренаписана за два дни в Милано, Италия, в студиото на една от най-популярните италиански рок групи – Negramaro.

Визуалната концепция на придружаващия песента видеоклип е вдъхновена от 80-те години на миналия век – ерата, в която Братя Аргирови са считани за един от най-известните музикални дуети в България, както и от популярните американски ситком продукции. Видеоклипът и сценографията са дело на режисьора Румен Русев, оператор на видеото е Давид Вълков, а снимките са от Боряна Дживджанова и Дико Желев.

Клипът е с участието и на група млади български актьори, сред които Антон Порязов („Под прикритие“), Калоян Минев („Лъжите в нас“), Марин Рангелов („Откраднат живот“), Мадлен Чайлева, Михаела Денчева, танцьорът Алекс Агостин, както и барабанистката Пламена Християнова. Новият текст към „Гот е!” е дело на K.LINA, а оригиналният припев – на двамата братя Светослав и Благовест Аргирови. По музиката са работили както тримата артисти, така и Elya Zambolin.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини