Успехът на Тейлър Суифт ли е причина за краткотрайните ѝ връзки? Вижте кой е новият избраник на поп-звездата

След като звездата оглави най-престижната класация на сп. Time за личност на годината, шумът около нея (който не е стихвал през последните 15 години) отново стана оглушителен.

През живота си Суифт е била свързвана с много звезди от А-листата, сред които Джо Джонас, Тейлър Лаутнър, Хари Стайлс, Том Хидълстън и др. Макар че Суифт е написала много любовни песни за бившите си гаджета, те са вдъхновили и емблематичните ѝ химни за раздялата, като „Back to December“ и „All Too Well“.

Звездата адресира онова, което мислят бившите ѝ за факта, че използва миналото им в музиката си, след като преиздаде „Red (Taylor's Version)" през ноември 2021 г.

„Честно казано, не съм се замисляла за техните преживявания“, каза тя по време на интервюто в предаването Late Night with Seth Meyers преди излизането на албума, което много фенове свързаха отново с вихрената ѝ връзка с Джейк Джиленхол.

Изпълнителката призна, че се наслаждава на издаването на 30-те песни, защото чувствата, които е изпитвала и разбитото сърце, което я е вдъхновило, отдавна е зад гърба ѝ.

„[Бях] наистина тъжна... Но този път имам слънчеви очила и мохито, и този път съм cool“, добави тя тогава. „Наистина е хубаво да мога да издам този албум и да не съм тъжна. Да не правя паузи между интервютата, за да плача. Казвам ви, че така е много по-добре."

Сърцеразбивачът на „Дисни“ Джо Джонас прекрати връзката им в 27-секунден телефонен разговор през октомври 2008 г. „Това трябва да е рекорд“, казва Суифт пред Елън ДеДженерис. „Когато намеря човека, който е подходящ за мен, той ще бъде прекрасен. Дори няма да си спомням за момчето, което скъса с мен по телефона“. След като Джонас става баща на първото си дете от Софи Търнър през юли 2020 г., феновете се чудят дали Суифт е изпратила на двойката подарък за бебето въз основа на великденските яйца в песента ѝ „Invisible String“. Въпросният текст гласи: „Студена беше стоманата на брадвата ми за точене / На момчетата, които разбиха сърцето ми / Сега изпращам подаръци на бебетата им“.

След като през април 2021 г. пусна „Mr. Perfectly Fine“, Суифт предизвика спекулации, че песента е написана за романса ѝ с Джонас през 2008 г. „Но тогава се запознах с г-н „Промени на сърцето“, „Г-н Оставя ме съвсем сама“, разпадам се / Отнема ми всичко в мен, само за да ставам всеки ден / Но е прекрасно да видя, че си добре“, пее тя. Много фенове отбелязаха, че песента може да препраща към Джонас, тъй като той използва израза „промени на сърцето“, за да опише раздялата им. По-късно Търнър направи комплимент на Суифт за песента, пишейки чрез своя Instagram: „Не е НЕ е боп“, на което певицата отговори: „Вечно на колене пред [кралицата] на севера“.

Двамата с Телър Лаутнър се срещат в продължение на три месеца през 2009 г. „Тази връзка не се развиваше и нямаше да се развие, затова решиха, че е по-добре да са приятели“, казва източник пред US след раздялата им през декември. „Нямаше никаква химия."

След като се снима в клипа на Суифт „You Belong With Me“ през 2009 г., звездата от „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще“ Лукас Тил призна, че е влюбен в певицата „от 16-годишен“. Месеци по-късно Тил заяви пред MTV, че двамата са се срещали, но „не е имало спойка“. „Повечето връзки се получават, защото се разбирате, а след това не“, каза 19-годишният тогава младеж. „А след това се помирявате и е страстно, а аз наистина я харесвах само като приятел. Това е единствената причина, поради която не се получи."

Суифт е забелязана със звездата от „Glee“ Кори Монтейт в Pinz Bowling Alley през март 2010 г. Двамата отиват заедно и на партито на „Грами“ през януари и са видяни на късна вечеря през февруари 2011 г. „Изглеждаха наистина щастливи“, казва източникът. Монтейт почина трагично през юли 2013 г.

След вихрен двумесечен романс множество източници разказват, че Суифт е била напълно съкрушена, когато Джейк Джиленхал я изоставил точно преди Нова година през 2010 г. „Джейк просто ѝ каза, че не се получава“, казва един от запознатите. „Тейлър е наистина разстроена и наранена. Тя се чувства изпепелена от него."

Някои фенове смятат, че песента на Суифт „Mr. Perfectly Fine“ от април 2021 г. е написана за актьора след краткотрайния романс на двойката. „Здравей, господин „Съвършено фин“ Как е сърцето ти, след като разби моето? / Mr. 'Always at the right place at the right time', baby“, пее в припева родената в Пенсилвания певица. „Здравей, господин „Случайно жесток“, господин „Всичко се върти около теб“ / Аз съм мис „Мизъри“ след твоето сбогуване, а ти си господин „Съвършено добър“.

Феновете посочиха, че „casually cruel“ е използвано и в хита на Суифт от 2012 г. „All Too Well“, за който се смята, че е за Джиленхол.

След преиздаването на „Red (Taylor's Version)" на Суифт през ноември 2021 г., краткият филм, придружаващ 10-минутната версия на „All Too Well“, бързо накара хората да говорят. Със Сейди Синк и Дилън О'Брайън в главните роли, феновете посочиха, че възрастта им отразява тази на Суифт и Джиленхол по време на краткия им романс.

Поредицата от недотам успешни флиртове продължава. Суифт - която е приятелка с брата на звездата от „Glee“ Наш Овърстрийт от „Хот Чел Рей“ - „се свърза с Kорд Овърстрийт“, разказва вътрешен източник пред US. Двамата отиват на домакински мач на „Лос Анджелис Кингс“ през февруари 2011 г., където източникът добавя: „След събитието Тейлър и Корд хапнаха нещо. Той е влюбен в нея." Но това надали е връзка.

Джон Майер също не остава задълго в сърцето на певицата - той води Суифт на двучасова вечеря в Нешвилското бистро „Кабана“ през януари 2010 г., обаче пълноценен романс така и не се развива. Има ли Суифт нещо против спекулациите за връзките ѝ? „Опитвам се да не се оплаквам, нали разбирате?", казва тя пред US. Майер продължава да се среща с Кейти Пери, която след това вдъхновява Суифт за песента „Bad Blood“, посветена на враждебна знаменитост от женски пол.

През март 2021 г. Майер привидно отговаря на Суифт, но феновете ѝ го тролят в TikTok, като един потребител му казва: „Не си в безопасност тук, Джон“, 10 години след като двойката се разделя. „POV: Вие ме ругаете, а аз ви изслушвам“, написа той под клип, на който кима с глава, докато се преструва, че феновете на Суифт му изнасят лекция.

В края на 2010 г. Суифт написа песен за несподелената любов („Enchanted“) на певеца от „Сова Сити“ Адам Йънг. След като двамата си разменят имейли, Янг написва на Суифт своя собствена любовна песен в Деня на влюбените. „Всичко в теб е красиво“, пише той. „Ти си истинска принцеса от мечтана приказка."

Носителят на „Оскар“ Еди Редмейн беше хванат да флиртува с изпълнителката на „Shake It Off“ през 2012 г. Суифт се запознава с британския актьор, когато и двамата се явяват на прослушване за филмовата адаптация на „Мизерници“, и според съобщенията в пресата, тя се влюбва силно в Редмейн. След кратък флирт обаче Редмейн го прекратява, когато Суифт губи ролята на Епонин, а я печели Саманта Баркс. Източници твърдят, че актьорът не е искал да се впуска във връзка на дълги разстояния.

През 2012 г. 22-годишната Суифт започва да се среща с 18-годишния тогава внук на Робърт Ф. Кенеди - Конър. Двойката постоянно е засичана около имението на Кенеди в Хаянис Порт, Масачузетс, което кара Суифт да закупи наблизо къща, за която се говори, че струва 4,9 млн. долара. Когато тримесечният романс се разпада през септември, Суифт бързо се изнася - тя продава къщата през март 2013 г.

След месеци на спекулации, сърцатият изпълнител на One Direction Хари Стайлс за първи път е забелязан да излиза със Суифт в зоологическата градина в Сентрал парк през декември 2012 г. Романсът им е краткотраен, тъй като разразилата се кавга по време на ваканцията им доведе до раздяла в началото на 2013 г. Феновете на Суифт обаче трябва да благодарят на Стайлс за на практика целия албум „1989“, за който се твърди, че е вдъхновен от британеца.

Бившата двойка доказа, че е в приятелски отношения през март 2021 г., докато присъства на наградите „Грами“. Изпълнителят на „Watermelon Sugar“ се срещна със Суифт на шоуто за наградите и двамата водиха оживен разговор между рекламните паузи. По-късно изпълнителката на „Bad Blood“ беше забелязана да ръкопляска на Стайлс, когато той спечели наградата за най-добро поп соло изпълнение, а английският певец върна услугата, когато Суифт взе трофея за албум на годината.

Суифт се запознава с шотландския диджей Келвин Харис зад кулисите на наградите „Брит“ през 2015 г. и официално на 6 март 2015 г. „В момента съм в една вълшебна връзка. И, разбира се, искам тя да е наша и неангажираща“, каза тя пред Vogue през април 2016 г. „Това е единственото нещо, което е мое в личния ми живот“. Два месеца по-късно US потвърди, че Харис се е разделил с попзвездата след 15-месечна връзка. „Просто вече не се получаваше. Тя е добре“, заяви източник пред US.

След това бившите гаджета започват да враждуват, след като екипът на Суифт разкрива, че тя е помогнала за създаването на хита на Харис „This Is What You Came For“. Въпреки че продуцентът му потвърждава участието на Суифт, той пише за нея и екипа ѝ в множество туитове, че го карат да „изглежда зле“.

След раздялата си с Харис, Суифт е забелязана да целува актьора от „Тор“ Том Хидълстън в Роуд Айлънд. „Те бяха един до друг - прегръщаха се и се целуваха - въпреки че на плажа имаше 20 души, които идваха и си отиваха“, разказва очевидец пред The Sun през юни 2016 г. „Изглеждаха като всяка млада двойка, която е лудо влюбена, без да им пука за нищо“. Три месеца по-късно те слагат край на връзката си, като източник разказва пред US, че музикантът „е бил този, който е сложил спирачка на връзката“.

През май 2017 г. излезе информация, че изпълнителката на „Gorgeous“ се среща с британския актьор Джо Алуин в продължение на месеци. Твърди се, че Суифт се е появявала в Лондон, носейки маски, за да запази връзката им в тайна, и дори е стигнала дотам, че е наела жилище в Лондон, за да бъде близо до него. Двойката се задържа заедно и всички започват да се чудят кога ще се венчаят. „Всички приятели на Тейлър говорят за предложение и за това как тя наистина иска да се омъжи за Джо“, каза ексклузивно пред US през март 2019 г. вътрешен източник. „Той е мъжът на мечтите ѝ." Втори източник каза пред US през август 2020 г., че двойката вече е „обсъждала деца“ и Суифт е „много развълнувана за тази глава от живота си, когато моментът е подходящ“. През април 2023 г. обаче двойката се разделя след шест години заедно.

Източници разкриха ексклузивно пред US, че Суифт е прекарала известно време с фронтмена на The 1975 Мати Хийли в края на 2014 г. Суифт се е запознала с Хийли зад кулисите на един от концертите на групата му и двамата са си допаднали. След като по време на концерта Хийли беше сниман от папарак с тениска на албума 1989, Суифт излезе с тениска на The 1975. Британката призна пред австралийското радиошоу „Шазам“, че двойката си е разменила телефонните си номера, като каза: „Искам да кажа, по дяволите, какво да правя? Да изляза с Тейлър Суифт?... Не бих отказал!"

Почти десетилетие по-късно Хийли е забелязан да подкрепя Суифт по време на концертите от турнето ѝ Eras Tour в Нешвил. През май 2023 г. източник ексклузивно сподели пред US, че музикантите „се забавляват отново“ и се надяват „да дадат втори шанс на нещата“ след „краткия“ им флирт преди години.

Месец по-късно двойката прекрати връзката си, потвърди US, като източникът обясни, че двамата „са се забавлявали заедно, но никога не е било сериозно“.

След като присъства на турнето ѝ през юли, футболистът на „Канзас Сити Чийфс“ Тревис Келсе призна, че е искал да подари на Суифт гривна за приятелство с телефонния си номер, но в крайна сметка не е имал тази възможност. Започнаха да се носят слухове, че двойката е започнала да се вижда.

Келсе дори поканил Суифт да дойде да го гледа как играе в някакъв момент в бъдеще. През следващия септември Суифт беше забелязана на мач на Chiefs в семейния апартамент на Келсе, където се веселеше заедно с майка му, Дона Келсе. След победата на Chiefs двойката напуска мача заедно, а на снимки в социалните мрежи се вижда как си тръгват заедно в кабриолет.

 

Източник: Offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини