Подарете си щастливо коледно дърво,което да засадите сред природата

Подарете си щастливо коледно дърво,което да засадите след празниците сред природата.За това призовават еколози.Атмосферата която създава живата елха в дома е неповторима.В хипермаркетите на Кърджали има възможност да се закупят дръвчета в саксия.Цената е 44,99 лева.По борсите различните видове смърч варират от 22,99 до 69,99 лв.Кавказката ела бие рекорди,като цената на която се предлага достига до 189 лева.

Щастливата Коледна Eлхичка е живо дръвче, което може да изкара един или повече щастливи празници във Вашия дом, след което да продължи щастливо живота си като част от озеленяването на терасата Ви, обратно сред природата в Коледния парк или да се засади във Вашия двор, в двора на училище, в парка, планината и др.

Прибираме се у дома, а там ни очаква аромат на Коледа, към който се присъединява приказна украса и топлата прегръдка на домашния уют. Настроението ни се подобрява мигновено, а усмивка на задоволство се появява неканена на лицето. Всичко е толкова прекрасно, че можем да останем в този момент завинаги. Само ако беше възможно да е винаги така коледно... Нима нямаше да е чудесно?

Декември е месец, който се свързва най-вече с поредицата от празници, които вървят ръка за ръка с искрени усмивки и проява на любов в най-чистия й вид. Красотата през този период от годината е навсякъде, а времето да й се насладим никога не е достатъчно.

Естествената елха би могла да бъде украсена по най-различни начини:

Коледни играчки - топки, сърца, снежинки и др.;
Гирлянди;
Лампички;
Шишарки;
Панделки;
Цели композиции от множество елементи, поставени в основата на елхата;

Кърджали бг вести.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини