Млад мъж се самонарани в корема,приет е в болницата в Кърджали

Разследване на инцидент в село Ручей е започнато в РУ-Крумовград. Тази нощ около 2,30 часа е бил подаден сигнал за наранен мъж в жилището, в което живее. Пострадалият е бил откаран в Спешното приемно отделение в болницата в Кърджали и приет за лечение. По първоначални данни 28-годишният мъж се е самонаранил в областта на корема. Работата по изясняване на случая продължават група „Криминална полиция“ и разследващ полицай в РУ-Крумовград.

          Проверка за отправени заплахи за саморазправа е образувана в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 55-годишен се заканил на съпругата при конфликт от битов характер. Работата по изясняване на случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението с оглед на чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс.

          Досъдебно производство за кражба е образувано в РУ-Ардино с постановление на Районната прокуратура. През месец октомври били откраднати соларни лампи за улично осветление, собственост на Община Ардино. Група „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая. Издирва се извършителят на деянието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини