Huawei ще представят флагманите P70, P70 Pro и P70 Art през 2024г.

Мобилният бизнес на компанията продължава да е изправен пред редица предизвикателства. Huawei са ограничени в достъпа до компоненти и не продават смартфоните си в някои страни заради ембаргото. Вместо това китайския гигант влага неимоверни условия да осигури поддръжка на 5G мрежи в новите си модели.

Алтернативната им стратегия е насочена към представянето на повече смартфони от висок клас, кото имат Kirin 9000S процесора. От Huawei вече регистрират впечатляващи продажби на Huawei P60 Series, но имат още по-големи планове за 2024г. Портфолиото им от премиум устройства ще включва поне няколко атрактивни устройства.

Вече знаем, че Huawei P70 и P70 Pro ще са акцента за Huawei в пазара на смартфони. Любопитното е, че серията ще включва и още един модел, който ще се казва Huawei P70 Art, информира wccftech. В дългосрочен план транзицията към собствени процесори се очаква да окаже значителен принос за високите им продажби.

Трите нови модела от P70 Series ще имат перископски камери и ще допринесат за 100% ръст в доставките, спрямо настоящата година. Премиерата на смартфоните е допълнена и от непрестанни опити на Huawei да преодолеят санкциите и започнат да представят още по-добри смартфони през 2024г.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини