Община Ардино с награда от Швейцарско международно изложение

Община Ардинополучиценна сребърна плоча в категорията „Превъзходна дестинация“ в 20-то юбилейно издание на Швейцарското международно ваканционно изложение (Swiss International Holiday Exhibition).На провелото се от 3 до 5 ноември 2023 г. престижно изложение в изложбения център на Лугано, Община Ардино беше представена с атрактивен щанд, който предизвика голям интерес. Наградата беше получена от официалния представител на общината - Дамла Йорданова, която сподели, че според проучванията на туроператорите интересът към България и Ардино се увеличава.

На официалната церемония Ардино бе представено като: „…живописен град, сгушен между планини и заобиколен от непокътната природа. Красотата на Ардино се състои в това, че притежава спокойна и релаксираща атмосфера, предлагаща автентично изживяване за тези, които искат да избягат от забързания градски живот. Ардино пленява своите посетители с природната си красота, богата история и топлотата на своите хора. Това е идеално място за любителите на природата, спорта на открито и културата, които искат да открият автентична част от България далеч от натоварените туристически дестинации.“

Припомняме, че Община Ардино получи специална покана за получаване на най-престижното Швейцарско признание за туристическа индустрия, която се дава  с цел насърчаване на върховите постижения в международния туризъм.

„Тази награда ни задължава да работим още по-усилено и целенасочено за популяризирането и конкурентоспособността на нашата община в сферата на туризма“, заяви кметът на община Ардино инж. Изет Шабан.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини