„Възраждане“ номинира Даниела Петрова за председател на ОбС в Кърджали, започва подписка за Синята зона

ПП „Възраждане“ номинира адвокат Даниела Петрова за председател на Общинския съвет. От партията се аргументират с нейното юридическо образование и опит в работата с общинската и областна администрации. Посочва се, че дейността на местния парламент е свързана с множество юридически казуси, което изисва добра професионална подготовка, която адв.Даниела Петрова притежава. Съветниците от „Възраждане“ ще внесат утре на първата сесия предложението си за разглеждане и гласуване. Това съобщи областния лидер на партията и общински съветник Анета Георгиева.

 На сесията ще бъде поставен въпроса за прозрачността в работата на ОбС. От „Възраждане“ ще настояват за постоянно аудио-визуално предаване на живо на сесиите на местния парламент. Това каза от своя страна избрания за общински съветник Георги Дяков.

  Приоритетите ни ще бъдат инфраструктурата, решаването на проблема с бездомните кучета, преразглеждането на Общия устройствен план, както действащия, така и проекта за нов. Това подчерта водачът на листата за общински съветници на „Възраждане“ Даниела Петрова. Тя бе категорична ,че групата на партията в местния парламент ще бъде конструктивна опозиция, а не опозиция на всяка цена.

  До десет дни „Възраждане“ стартира подписка за преразглеждане на общинската наредба за Синята зона, като ще настоява за намаляване на обхвата й и изграждането на буферни паркинги.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини